Otkup i prodaja računara


Otkup laptopova svih tipova, do 10 godina starosti – polovni, novi, ispravni, neispravni (osim ako je matična ploča neispravna-takve laptopove ne otkupljujem jer se ne isplati opravka)
Ispravni, neispravni, sa manom, novi, polovni, svi laptopovi dolaze u obzir ukoliko nisu stariji od 10 godina i nisu kradeni.
Isplata ODMAH!
Ukoliko vaš laptop ima manu ili je neispravan, molim vas da u telefonskom razgovoru naglasite kako bih vam rekao što precizniju cenu.
Šta ne kupujem:
• Kradene laptopove
• Otpad donešen iz Nemačke, Švajcarske, Austrije, Beča i drugih evropskih zemalja
Ukoliko ste ozbiljni u nameri da prodate laptop, molim vas da me kontaktirate isključivo pozivom na mobilni: 065/252-0087
Praksa je pokazala da su pozivi na Viber, WhatsApp, cimanje SMS-om ili E-mail upiti neozbiljan način da se proda laptop pa zato, ukoliko se prethodno u telefonskom razgovoru nismo dogovorili, ne odgovaram na Viber, WhatsApp, SMS ili E-mail otkupna pitanja.
Isplata novca se obavlja odmah, bez čekanja i bez odlaganja. Testiranje traje u proseku oko 5 minuta.
Otkup laptopa se vrši isključivo uz ličnu kartu ili pasoš.
Za veće količine poseban dogovor!


Cena otkupa laptopa

Da bih mogao preko telefona da vam kažem što precizniju otkupnu cenu, potrebno je da znate marku i model laptopa, starost i u kakvom je stanju laptop.
Marka laptopa je naziv proizvođača npr. Dell, HP, Asus, Acer, Toshiba, Lenovo …
Model laptopa je oznaka po kojoj se određuje starost i karakteristike. Često se nalazi na zadnjoj t.j. donjoj strani laptopa, ponekad i sa prednje strane, kod ekrana ili pored tastature.
Korisno je da znate i veličinu hard diska, količinu memorije i eventualno jačinu procesora. Što detaljnije podatke imate, dobićete precizniju procenu. Ipak, ukoliko nemate sve podatke, slobodno pozovite.
Ukoliko je laptop neispravan, poluispravan, ima oštećenja ili je popravljan, obavezno naglasite na početku razgovora. Što preciznije objasnite u kakvom je stanju, tačniju cenu otkupa ćete saznati putem telefona.