Instalacija operativnog sistema

AKO STE KUPILI LAPTOP ILI DESKTOP RAČUNAR BEZ OPERATIVNOG SISTEMA I PROGRAMA I ŽELITE INSTALACIJU SISTEMA, NA PRAVOM STE MESTU !

INSTALACIJA SISTEMA WINDOWS 10, 8, 7, VISTA, XP SE OBAVLJA NA NOVI LAPTOP ILI RAČUNAR SA ILI BEZ OPERATIVNOG SISTEMA. TAKOĐE, OBARANJE I PODIZANJE SISTEMA (PRELAZAK SA STAROG SISTEMA NA NOVI) SE ČESTO OBAVLJA ZBOG OŠTEĆENJA OS. PRELAZAK NA WINDOWSA 10 NA 7 ILI XP NIJE PROBLEM. NE NASEDAJTE NA JEFTINO I BRZO INSTALIRANJE SISTEMA JER ĆETE PLATITI DVA PUTA BESPOTREBNO.

Naš servis računara instalira sistem kompletno sa svim drajverima i programima tako da vaš računar bude odmah spreman za korišćenje ! Instalacija sistema traje između 1,5 – 2 h i završava se bez čekanja, brzo i u istom danu. Bez obzira da li vaš laptop nema CD/DVD čitač, instalacija sistema je svakako moguća i radi se preko USB-a ili direktno sa servera. Pri tome će vaš novi sistem raditi brzo i stabilno bez potrebe da se bojite da će update (apdejt) poremetiti sistem i napraviti problem. To kod nas nije moguće. Naš prioritet je da cena instalacije sistema bude prihvatljiva i da vi kao naš klijent budete zadovoljni. Znači, cena instalcije obuhvata kompetno sve što je navedeno na listi programa.

Cena instalacije sistema : 1.000 dinara